Tuesday, May 31, 2005

Levoton yö kaiken kaikkiaan

  • Miespuolinen työkaverini TK oli tuonut lapset töihin mukanaan ja lähtiessään töistä toi päivän aikana kertyneet laskut minulle ja yritti lahjoa jollain Grinch-dvd:llä etten laittaisi niitä enää hänelle takaisin.
  • Sihteeri toi postin joukossa vahingossa valituskirjeen, jossa työkaverini TR ilmaisi huonolla käsialalla huolensa siitä, miten minä väärinkäytän administrator-tunnusta eräässä ohjelmassa (jossa administrator-tunnuksella ei oikeasti tee yhtään mitään) ja kollegani oli allekirjoittanut kirjeen. En tiedä kenelle kirje oli suunnattu…

  • Miespuolinen ystäväni KT kertoi ettei pysty nukkumaan silloin tulee inspiraatio piirtää tussilla (ei omaa taiteellista lahjakkuutta).

  • Hartwall-areenan kaltaisessa rakennuksessa oli alakerrassa koiria lukkojen takana, kun karmea tulva iski. Juoksimme toisen talon katolta hallin katolle ja aloimme etsiä paikkaa mistä rikkoa ovi tai ikkuna. Hetken etsiskelyn jälkeen saatiin ovi auki, vesi nousi jo katon reunalle. Juoksin alas kerros toisensa jälkeen ja vihdoin löytyi viimeinen ovi, jonka potkin rikki ja koirat alkoivat juosta ovesta kohti portaita ja ylös kovaa vauhtia. Valitettavasti kukaan ei katolla kerennyt ohjata koiria ja osa ensimmäisistä koirista juoksi niin reunalle, että aallot huuhtaisivat ne veden armoille. Suurin osa saatiin kuitenkin pelastettua, mukaanlukien oma pieni koirani.

  • Talvella olimme Keski-Suomessa appivanhempieni mökille menossa ja mökki häämöttikin jo jään toisella puolella. Keskellä jäätä puolisoni isä sanoo, että tähän jäädään sitten nukkumaan. Johon ihmettelin että eihän tämä jää sitä kestä! Oli leuto talvi ja jää oli suht heikkoa. Äijä oli kuitenkin sitä mieltä että siihen voi jäädä, kun makaa tasaisesti!

  • (Teini-ikäisenä olin töissä leirintä-alueella, siellä oli myös eräs VM, jonka kanssa tulimme varsin hyvin toimeen.) Nyt olin reilun kahdenkymmenen ja menin “kesäleirille” töihin…. lopputulos oli kuitenkin se, että olin itse leirillä ja VM tuli valvojakseni! Minulta otettiin pois kännykkä ja muut, ja minut passitettiin lasten joukkoon.

No comments: